Home Sakupljajte bodove i ostvarite dodatne popuste!

Sakupljajte bodove i ostvarite dodatne popuste!

od Gigatron
Sakupljajte bodove i ostvarite dodatne popuste!

Prilikom svake kupovine u Gigatron radnjama i na sajtu stičete bodove koji će biti upisani na Baš Tvoju Gigatron Karticu i koje možete iskoristiti prilikom sledeće ili neke druge kupovine. Sve što je potrebno je da budete registrovani korisnik na Gigatron sajtu i bodovi će biti vidljivi na Vašem profilu i Baš Tvojoj Gigatron Kartici nakon petnaest (15) dana od dana kupovine.

Pored osnovne Baš Tvoje Gigatron Kartice, dobićete i tri pomoćne kartice koje su vezane za osnovnu karticu i koje možete dati na korišćenje članovima porodice i prijateljima.

Ne zaboravite! Nakon prve kupovine, imate 15 dana da izvršite registraciju na sajtu i tada stičete pravo na bodove koji Vam pripadaju.

Pozovite prijatelje i osvojite dodatne bodove! Kao registrovani korisnik imate mogućnost da putem svog profila pozivate druge korisnike da se registruju na Gigatron sajtu i da Vam budu prijatelji unutar Gigatron socijalne mreže. Za svaku kupovinu vašeg prijatelja veću od 5.000 RSD biće Vam dodeljeno 5 bodova.

Podelite svoje mišljenje sa nama! Kao registrovani korisnik možete oceniti proizvod koji ste kupili i biće Vam dodeljeno 5 bodova. Petnaest (15) dana nakon kupovine dobićete automatsku email poruku sa linkom ka Vašem profilu gde možete napisati svoj utisak o kupljenom proizvodu.

 

Vrednost bodova i popusti

Za svakih 1.000 RSD utrošenih na kupovinu na Gigatron sajtu ili u Gigatron prodavnicama na Vaš nalog i Baš Tvoju Gigatron Karticu biće upisan 1 bod, čija vrednost iznosi 20 RSD. Maksimalni broj bodova koje možete sakupiti je 500. Nakon toga možete nastaviti sa kupovinom ali Vam sistem neće dodeljivati nove bodove dok ne potrošite postojeće.

Maksimalni popust koji možete ostvariti koristeći Baš Tvoju Gigatron Karticu i bodove je 50% od ukupne vrednosti kupovine. Bodove možete iskoristiti u svakom trenutku za kupovinu bilo kog proizvoda iz naše ponude, bez obzira na sakupljeni broj bodova. Svi sakupljeni bodovi moraju biti iskorišćeni odjednom.

Za više informacija o pravilima programa Baš Tvoja Gigatron Kartica posetite www.gigatron.rs ili pozivite call centar na 011 44 14 000.

Zahvaljujemo Vam se na ukazanom poverenju i želimo Vam uspešne buduće kupovine u Gigatronu!

 

Pravila programa Baš Tvoja Gigatron Kartica

 1. Gigatron d.o.o. je pokretač programa lojalnosti Baš Tvoja Gigatron Kartica (u daljem tekstu Gigatron) i izdavač lične kartice Baš Tvoja Gigatron Kartica (u daljem tekstu Kartica) za sve korisnike registrovane na Gigatron sajtu www.gigatron.rs (u daljem tekstu Sajt). Gigatron zadržava pravo da u bilo kom trenutku i bez prethodne najave povuče Kartice iz opticaja i da promeni ili u potpunosti ukine elemente programa Baš Tvoja Gigatron Kartica.
 2. Korisnik Kartice može postati svaka punoletna osoba sa prebivalištem u Republici Srbiji koja Gigatronu prilikom registracije na Sajtu stavi na raspolaganje obavezne podatke.
 3. Podaci korisnika navedeni prilikom registracije na Sajtu biće korišćeni isključivo u svrhu izdavanja Kartice i beleženja stečenih bodova. Lični podaci o korisnicima Kartice neće biti razmenjivani sa drugim korisnicima, u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.
 4. Kartica se izdaje radi beleženja stečenih bodova, ostvarenih prilikom kupovina u Gigatron prodajnim objektima ili putem Sajta.
 5. Korisnik dobija na korišćenje osnovnu Karticu i tri pomoćne kartice koje su vezane za osnovnu Karticu i koje možete dati na korišćenje članovima porodice i prijateljima. Kartica ne može biti korišćena kao sredstvo plaćanja.
 6. Korisnici pomoćnih kartica imaju ista prava sakupljanja i trošenja bodova, kao i korisnik osnovne Kartice. Korisnik osnovne Kartice dodeljuje pomoćne kartice na sopstvenu odgovornost.
 7. Nakon prve kupovine, potrebno je da kupac u roku od 15 dana izvrši registraciju na Sajtu i tada ima pravo na bodove koji mu pripadaju. Ukoliko se novi kupac ne bude registrovao u roku od 15 dana od dana prve kupovine, automatski gubi pravo na bodove stečene u toj kupovini.
 8. Prilikom svake sledeće kupovine, kupac registrovan na Sajtu ostvaruje pravo na dodatne bodove nakon 15 dana od dana kupovine.
 9. Način registracije korisnika, prikupljanje bodova, vrednost bodova, ograničenja, kao i načini korišćenja, detaljnije su opisani na Sajtu i na prodajnim mestima Gigatrona.
 10. Korisnik bodove može iskoristiti za kupovinu na Sajtu (broj bodova koje korisnik posedujete prikazani su na profilu i u korpi korisnika), kao i za kupovinu u bilo kojoj od Gigatron prodavnica tako što će prilikom kupovine pokazati svoju Karticu prodavcu.
 11. Za svakih 1.000 RSD utrošenih na kupovinu bilo putem Sajta ili u Gigatron prodavnicama na nalog korisnika biće upisan 1 bod u vrednosti od 20 RSD. Maksimalni broj bodova koje korisnik može sakupiti je 500. Nakon toga korisnik može nastaviti sa kupovinom ali mu sistem neće dodeljivati nove bodove dok ne potroši postojeće. Svi sakupljeni bodovi moraju biti iskorišćeni odjednom.
 12. Maksimalni popust koji može biti ostvaren korišćenjem bodova je 50 odsto od ukupne vrednosti kupovine.
 13. Bodovi za kupovinu ne mogu biti zamenjeni za gotovinu. Bodove korisnik može iskoristiti u svakom trenutku, bez obzira na sakupljeni broj bodova i bodovi mogu biti iskorišćeni za kupovinu bilo kog proizvoda iz Gigatron ponude, bez obzira da li su već na popustu ili ne.
 14. Gigatron bodovi ne važe za pravna lica. Samo fizička lica mogu biti vlasnici Kartice i skupljati bodove.
 15. Gigatron može prema sopstvenoj proceni i bez prethodne najave isključiti iz programa Kartice bilo kog korisnika. Gigatron je dužan da korisnika obavesti o isključenju, ali nije obavezan da obrazloži svoju odluku korisniku.
 16. O svakoj izmeni ovih pravila programa, Gigatron će korisnika obavestiti na odgovarajući način. Aktuelna pravila su dostupna na internet stranici Sajta.
 17. U slučaju gubitka ili krađe Kartice ili pomoćnih kartica, korisnik ima obavezu da nestanak Kartice ili pomoćnih kartica prijavi na besplatan Call centar 011 44 14 000, nakon čega će biti obavešten o podizanju nove Kartice na koju će biti prebačeni do tada ostvareni bodovi.